Valgt:

Fostertest

Fra: 8.975 kr.

Fostertest

Fra: 8.975 kr.

Beskrivelse

Tilbud i februar måned: vi betaler gebyret på de 750 kr. det koster at få taget blodprøven på en af de kliniker vi samarbejder med i København eller i Aarhus.

Hvis du har behov for en fostertest for at afklare faderskab, er det muligt, allerede fra graviditetsuge 8+ at få et klart præcist svar, uden at foretage et risikofyldt fosterindgreb. Ved hjælp af  DNA SNP microarray-teknologi, er det muligt at separere og analysere det ufødte barns DNA, som findes naturligt i moderens blodstrøm.

Fostertest foretages ved via en simpel blodprøve fra moder, samt mundskrab fra formodet far. Testproceduren omfatter analyse af 317.000 DNA markører. Produktet er det eneste tilgængelige på verdensplan med en nøjagtighed på min. 99,9%. Tidligere var det kun muligt at afklare faderskab under graviditet, ved hjælp af et risikofyldt invasivt indgreb på foster for at opsamle celler.

Produktet kan ikke tilbydes til gravide som venter tvillinger el. flere børn. En af årsagerne til dette er at det er teoretisk muligt at vente flere børn med forskellige fædre. Det anbefales at få en tidlig scanning (normalt muligt fra graviditetsuge 5) hos en privat scanningsklinik forinden, bla. for at konstatere muligheden for flere fostre. Dette en af grundende til at kontakte os forinden bestilling af dette produkt.

DNA Medical arrangerer gerne blodprøvetagning, dette forbundet med et gebyr på 750 kr. til de private kliniker vi samarbejder med i København og i Aarhus.

DNA kit til denne test-type, indeholder beholdere til blodprøver. Disse er forsynet med en væske, som modvirker at prøver koagulerer. DNA Medical garanterer at der på faderskabstest under graviditet, bliver leveret en analyse med en nøjagtighed på min. 99,9%.

Levering af resultat/analysen fra laboratoriet, sker pr. automatik udelukkende via E-mail/PDF dokument, som standard. Dette sikrer hurtigst mulige levering, samt højest mulige fortrolighed. Du kan du naturligvis få resultatet leveret f.eks med normal post, angiv blot denne under “Ordre kommentarer” ved bestillingen.

DNA medical tilbyder udelukkende DNA test fra internationalt godkendt akkrediteret laboratorie.

Analysetid på fostertest er normalt 7-10 hverdage, det kan udføres ekspres på 5-7 hverdage, merpris +1775 kr.

Yderligere information

Personer

Fostertest, +1 ekstra person, +2 ekstra personer, +3 ekstra testpersoner, +4 ekstra testpersoner

×
×

Kurv