DNA Medical

DNA Test – FAQ

Her på denne side finder du svar på de spørgsmål, som vi oftest får stillet. Vi har samlet en række af de mest almindelige spørgsmål og besvarelser for at gøre det nemmere for dig at finde den information, du søger. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os direkte, så vil vi være glade for at hjælpe dig.

Venligst tjek dit spamfilter, og husk, at lørdage, søndage og helligdage ikke medregnes i ekspeditionstiden. Hvis du stadig ikke kan finde dit resultat, tjek venligst din e-mail fra en computer.

Venligst tjek dit spamfilter, og fra en computer. Ordrebekræftelsen bliver leveret straks efter bestillingen til din e-mail.

DNA-faderskabstesten er helt nøjagtig. Resultatet vil enten vise, at der er 0% sandsynlighed for, at den mulige far er den biologiske forælder (negativt resultat), eller at den mulige far ER den biologiske forælder til det testede barn, typisk med en nøjagtighed på op til +99,99999% (positivt resultat).

Nej, mor behøver ikke deltage i en faderskabstest. Om man vil se begge sider af et barns DNA kan mar lave en Familie test hvor mor, far og barn deltager, her ville man kunne se begge sider af barnets DNA fra begge forælder.

Alder har ingen indflydelse, et nyfødt barn kan testes. DNA test via mundskrab er smertefrit og ikke traumatisk for et nyfødt barn. DNA test kan laves frem til man bliver kremeret eller bliver begravet, er personen ikke lægere i live plejer man at kunne få bedemanden til at hjælpe med at lave testen.

Ja, det kan vi. angiv blot dette under bestillingen i feltet “Bemærkninger til ordren”. Husk for for din egen sikkerhed, at det i visse sitautioner kan være hensigtsmæssigt, at personers prøver opsamles på samme sted.

Det er normalt ikke muligt da vi er en web shop, medmindre der er lavet en aftale. Det er muligt at afleverer sin DNA test på opsamlings adressen.

Nej, det betyder ikke noget hverken før eller efter man har udført testen sålænge man følger brugsanvisningen. DNA monekylet er ekstremt stabilt og det betyder ingenting om der går længere tid fra prøven er opsamlet, til den indsendes.

DNA kit sendes ekspres som Quick Brev, normalt leveret i din postkasse næste hverdag ved bestilling inden kl. 16:00. Detkommer i en helt neutral hvid kuvert uden afsender.

Ja, normalt opsamler personer selv prøverne. Det er meget enkelt og tager blot få min. Der medfølger en udførlig brugsvejledning i test kittet.

Analyse af en faderskabstest tager 1-3 døgn og analysen vil typisk blive leveret inden for 2-4 arbejdsdage, regnet fra den dag dine prøver blev modtaget.

Nej. En juridisk DNA test og en DNA test du selv har opsamlet prøven til, analyseres efter samme standarder. Forskellen på de to testtyper er at den juridiske DNA test kræver en offenlihedsperson deltager. Her ville du evt. kunne bruge din læge eller advokat, der så laver et dokument til dig på testen er udført på de korrekte personer.

Dine resultater vil blive behandlet strengt fortroligt og kun udleveret til de personoplysninger der er registreret med ordren. Resultatet bliver af sikkerhedsmæssige grunde kun sendt til den e-mail, som er angivet ved bestilling. Ønskes resultatet leveret også på anden vis, f.eks med alm. post, kan dette angives ved bestilling af test kit.

DNA Medical tager ikke ekstra gebyrer for eventuel genopsamling af nye prøver, sålænge der er tale om prøver fra vores eget prøvemateriale (det tilsendte DNA kit), garanterer vi altid for fremstilling af DNA profil, også selvom dette skulle betyde ekstra prøveopsamling.

×
×

Kurv