Valgt:

Søskende Test

Fra: 2.995 DKK

Søskende Test

Fra: 2.995 DKK

Ryd

Beskrivelse

Søskende test benyttes ofte, som en indirekte måde at konstatere faderskabet på, f.eks hvis det ikke er muligt at teste den formoede biologiske far. DNA test mellem formoede hel el. halv-søskende, giver svar på om personerne deler 2, 1, eller slet ingen biologiske forældre. Testen er op til +99,9999% nøjagtig. Det anbefales om muligt at medtage personernes kendte biologiske moders DNA, da analysen så kan fremstilles præcist inden for en kortere tidsramme.

Søskende DNA test, beviser om de testede mulige Hel el. Halv-søskende har tilstrækkeligt DNA til fælles, for at dele 1 el. 2 biologiske forældre. Ved at medtage en kendt forældres DNA (typisk moderens), kan analysen fremstilles hurtigere og nøjagtigheden har de bedste betingelser. Det er dog ofte ikke muligt at medtage den kendte bio forældre. Selv uden den kendte bio forældre ses ofte resultater med op til 99,9999% nøjagtighed.

Hvis der ved er mulighed for at den formoede fælles forældre (typisk faderen), er relateret til en af de mulige søskende, som andet end biologisk forældre, kan det i visse tilfælde ikke tilrådes at man benytter en søskende test. Kontakt os da venligst før bestilling.

Søskende test DNA kit er serienummereret og indeholder vejledning, prøvetagningspinde/kuvert til hver testperson, samt en frankeret svarkuvert til at retunere prøverne i. Skulle der gå lang tid fra prøven er opsamlet til den retuneres, betyder dette ikke noget, da DNA monekylet er ekstremt stabilt.

DNA kit til søskende test, fremsendes som almindelig A-brevpost, med neutral afsender. Levering af resultat/analysen fra laboratoriet, sker pr. automatik udelukkende via E-mail/PDF dokument, som standard. Dette sikrer hurtigst mulige levering, samt højest mulige fortrolighed. Du kan du naturligvis få resultatet leveret f.eks med normal post, eller på en vis. Angiv blot dette under ordre kommentarer, ved bestillingen.

DNA medical tilbyder udelukkende DNA test fra internationalt godkendt akkrediteret laboratorie. Analysetid på søskende test er typisk 4-7 hverdage.

Yderligere information

Personer

Søskende Test, + 1 ekstra person, +2 ekstra personer, +3 ekstra personer, +4 ekstra personer

Luk menu
×
×

Kurv